Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

ARTI – PREJ ZANAFILLËS TE VAN GOGH

2,000ALL

Formati: 12 x 16 cm
Faqe: 1000
Çmimi: 2000 lekë

Përshkrimi Librit

“ARTI PREJ ZANAFILLËS TE VAN GOGH” përmbledh rreth 450 vepra të zgjedhura, sidomos të artistëve, që me vizionet e tyre origjinale zgjeruan kufijtë e gjuhës së pikturës. Janë pikërisht ata artistë që mbajnë parasysh edhe larminë, pasurinë dhe veçoritë jo vetëm të periudhës historike, por edhe të artistëve të veçantë, sepse çdo artist meriton trajtim të posaçëm, qoftë si shprehje e një prirjeje të caktuar, por sidomos si bartës të një vizioni të ri të botës.
Libri është i lehtë për t’u qëmtuar, mjaft praktik si dhe përmban riprodhime të kryeveprave të kësaj periudhe.
Shpresa jonë është që edhe lexuesi të mbetet i prekur nga kjo pasuri e madhe…

Shpërndaje në rrjetet sociale:

“Falë artit, në vend që të perceptojmë një univers të vetëm, shohim që ai na shumëfishohet, dhe çdo artist origjinal është për ne një univers i ndryshëm, që dallon nga gjithë të tjerët sa më shumë që ata rrotullohen në pafundësi…”
| Marcel Proust |

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “ARTI – PREJ ZANAFILLËS TE VAN GOGH”