Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Berati, 24 shekuj histori, art dhe kulturë

1,000ALL

Lloji: Udhërrëfyes turistik
ISBN: 978-99943-1-714-1
Formati: 12×20
Faqe: 160

Kategoria .

Përshkrimi Librit

Xhami, kisha, manastire, lagje karakteristike, kështjella, gjueti, hiking, rafting, klimë malore, ushqime tradicionale, festa tradicionale, peizazhe të mahnitshme, mjedise të pazbuluara më parë janë pjesë e aventurave të jashtëzakonshme.

Për këtë Berati është i lumtur dhe ju mirëpret që të bëheni pjesë e eksperiencës së tij

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Berati, 24 shekuj histori, art dhe kulturë”