Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Çobani, cjapi dhe gruaja e çobanit

Author:

500ALL

Faqe: 160
Formati: 13×20 cm
ISBN: 978-99943-1-898-8

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Gjuha e zgjedhur nga autori na bën të qeshim me shpotitë e tij, duke hedhur e pritur batuta rreth çështjeve reale.

Autori luan mjeshtërisht me brumin që i ka dhënë tradita shqiptare, duke e përdoruar atë në funksion të realizimit artistik, i cili bëhet domethënës në dhënien e individit.

Një temë mjaft e këndshme vjen në duart e lexuesve, për të marrë një kënaqësi më shumë.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Çobani, cjapi dhe gruaja e çobanit”