Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Dashuria e një gruaje

Author:

400ALL

Përktheu: Xhimi Lazri
ISBN: 978-99943 -1 -371– 6
Formati: 14×20 cm
Faqe: 82

 

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Krejt rastësisht, rrëfyesja takon një grua dhe… i ndodh diçka që kurrë deri atëherë nuk i kishte shkuar as nëpër mend. Dashurohet, dashurohen, marrëzisht.
Cilat pjesë të shpirtit, të mendjes, të trupit femëror vë në lëvizje një lidhje e tillë? Cilat janë ato zona të fjetura te femra, që asnjë burrë nuk arrin t’i zgjojë?
Autorja guxon jo vetëm të thyejë tabu morale e letrare, por edhe të zbulojë rrëqethshëm copëza të universit misterioz femëror.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Dashuria e një gruaje”