Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Andre Gide Izabela

Izabela

Author:

400ALL

Përktheu: Nasi Lera
ISBN: 978-99943 -1 -293– 1
Formati: 13×20 cm
Faqe: 120

 

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Një roman sa i bukur aq edhe tronditës, që na tërheq në rrjedhën e tij. Një rrëfim i rrallë e i papërsëritshëm, që shpalos personazhe e ndodhi sa reale, aq edhe të paimagjinueshëm. Autori, si gjithmonë, përdor një gjuhë të pasur, duke na ndjellë emocion dhe kënaqësi.
Zherar Lakaz, një djalosh njëzetepesëvjeçar, do t’i duhet të niset e të qëndrojë për pak kohë në kështjellën Karfursh. Mirëpo çdo gjë e parashikuar më parë, do të ndryshojë rrjedhën sapo ai të njihet me emrin e vajzës IZABELË. Kush ishte ajo? Ç’lidhje kishte ajo me këtë kështjellë dhe të zotët e saj?

Shpërndaje në rrjetet sociale:

“André Gide ka jetuar një jetë që neve nuk na mbetet veçse ta rijetojmë duke lexuar veprën e tij; ai na mundëson të shmangim grackat ku ai ra apo të dalim prej tyre si doli ai.
… Gide është një shembull i pazëvendësueshëm sepse zgjodhi të bëhet e vërteta e tij…”

Zhan – Pol Sartri

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Izabela”