Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Din Mehmeti - Krisme eshte emri im

Krismë është emri im

Author:

700ALL

Kategoria: Poezi te zgjedhura
Faqe: 308
Formati: 14 x 20 cm
ISBN: 99927-1-628-2

Përshkrimi Librit

Din Mehmeti, poet me origjinë nga Gjakova. Poezia e tij është prezantuar në shumë antologji të poezisë shqipe dhe është përkthyer në mbi 8 gjuhë. Thelbi i poetikës së tij shprehet në konstruktet e tipit: dritë-terr, jetë-vdekje, që zbulojnë natyrën e subjektit lirik, njeriut me shpirt të trazuar e të përçarë më dysh.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Krismë është emri im”