Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Ndergjegjja e humbur - Mehill Tanushi

Ndërgjegjja e humbur…

Author:

1,000ALL

Lloji: Publicistikë
ISBN: 978-99943-1-757-8
Formati: 15×20
Faqe: 336

Përshkrimi Librit

… Në ç’vit, pra, isha sot në bulevardin qendror të Tiranës?! Në 1991, në 1997 apo në 1998? Në të gjitha protestat e këtyre viteve në këtë bulevard dhe në sheshe të tjera kisha qenë prezent në detyrën e gazetarit, po tani jemi në 2011, jemi 20 vjet larg ’91-shit dhe unë kisha ardhur i përmallur për vendin dhe njerëzit. Isha sinqerisht i shokuar dhe i tronditur, ndaj s’qëndrova gjatë aty. Me sytë përdhe dhe me çadrën që e trokisja herë-herë nëpër pllakat e trotuarit nga moskuptimi dhe mospërqendrimi, u largova. Rrugës në ikje kuptova qartas një gjë: që vendi dhe politika, janë futur dhe po përsërisin veten dhe kohën në një rreth vicioz.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Ndërgjegjja e humbur…”