Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Parajsa e Stalinit

600ALL

Faqe: 256
Formati: 14 x 20 cm
ISBN: 99927-1-916-8

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Janë kujtime të autorit për regjimin stalinist në Rusi. Tregohet për mënyrën se si Stalini e organizonte dhe e mbante pushtetin.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Parajsa e Stalinit”