Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Pendimi i Mihail Zolait

Author:

300ALL

Faqe: 152
Formati: 11×17 cm
ISBN: 978-99943-1-927-5

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Në këto tregime ndërthuren personazhe të shumtë, zbërthehet bota shpirtërore e psikologjike e figurave të tyre, gjë që na bën t’i lexojmë tregimet me një frymë.

Proza e shkurtër e Griselda Qosjes na befason me detajet jetësore, me thjeshtësinë e rrëfimit, duke na përcjellë emocion dhe kënaqësi.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Pendimi i Mihail Zolait”