Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Silvana Berki Prelude

Prelude

Author:

500ALL

Faqe: 208
Formati: 13×20 cm
ISBN: 978-99943-1-827-8

Përshkrimi Librit

Vëllimi poetik i Silvana Berkit nuk mund të krahasohet më tej se një konfigurim qyteti. Ai përbën jetën e parë urbane të njerëzimit ku dëgjohen çekanët e zemrës.

Bëhet libër i identitetit të trazuar, por të vendosur dhe të projektuar brenda një zemre njerëzore që përpiqet dhe pulson deri në vlim. 

Ai mund të quhet, gjithashtu, një libër identiteti, që kapërcen kufijtë, pasi merr përsipër të shpalosë botën e emigrantit të sotëm, dhe në mënyrë të veçantë të pjesës më delikate dhe më të etur në kapërcimin e kufijve të çfarëdollojshëm…

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Prelude”