Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Profeti

250ALL

Faqe: 72
Formati: 14 x 20 cm
ISBN: 99927-1-692-4

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Profeti është pëlqyer në të gjithë botën. Përmban thëniet e një profeti të dhëna në formën e bisedave që ai bën me njerëz të ndryshëm. Këto thënie (për dashurinë, jetën, hidhërimin, pasionin…) janë poetike dhe filozofike.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Kahlil Gibran (poet, filozof, artist) ka lindur pranë malit të Libanit. Poezitë e tij janë përkthyer në mbi njëzet gjuhë.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Profeti”