Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Shenjtorë të vegjël – Antonis Dhesilas

400ALL

Përktheu : Vasil Dilo
ISBN: 978 – 99943 – 1 – 214 – 6
Formati: 13×20 cm
Faqe: 128

 

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Shenjtorë të vegjël janë milionat e njerëzve që gëzojnë, dëshpërohen, punojnë, lëvizin, shpërngulen, argëtohen dhe vuajnë.
Libri përmban pesë tregime që sjellin mesazhe për të qenë më të ndjeshëm ndaj problemeve të ndryshme shoqërore dhe për të treguar më shumë urtësi e maturi për problemet e shoqërive heterogjene që janë tashmë një realitet.

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Shenjtorë të vegjël – Antonis Dhesilas”