Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Tranzicion apo trashëgimi

Author:

1,000ALL

Lloji: Publicistikë
ISBN: 978-99943-1-718-9
Formati: 16.5×23
Faqe: 420

Përshkrimi Librit

Ky libër është një histori analitike e tranzicionit shqiptar…
Gumeni nuk gjen përcaktim më të përshtatshëm për epokën e palavdishme të tranzicionit tonë postkomunist se sa “Komunizmi i Dytë”, që për të dënuarin e djeshëm të ndërgjegjes mbart një peshë të rëndë zhgënjimi dhe ironie therëse.
Prof. dr. Pëllumb XHUFI

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Tranzicion apo trashëgimi”