Shtëpia Botuese Toena

Të dhënat e Librit

Vrasjet në rrugën Morg – Vëll.1

Author:

800ALL

Kategoria: Tregime (Përktheu Fatos Omari)
Faqe: 342
Formati: 13 x 20 cm
ISBN: 99927 1 807 2

Kategoritë , .

Përshkrimi Librit

Jemi duke fluturuar në hapësirën e tregimeve të imagjinatës dhe të misterit!

Na përshkon tejpërtej ndjenja e trefishtë: ankth, tmerr, mister. Kapluese është frika nga vdekja, të cilën e ka çdo njeri, ekziston vetvetiu në imagjinatën tonë.

Brenda këtyre tregimeve gjejmë veten në frikën e patreguar që jetojmë gjithmonë, e cila pushton kohën dhe hapësirën. Ato mund të lexohen e rilexohen shumë herë me kënaqësi, ashtu siç mund të dëgjohen e ridëgjohen shumë herë simfonitë e Betovenit dhe të Moxartit

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Vlerësime

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër

Bëhuni i pari që vlerëson “Vrasjet në rrugën Morg – Vëll.1”